22 juni  •

Jaarverslag 2022

In het jaarverslag maken we de balans op over 2022. We hadden ons afgelopen jaar anders voorgesteld: met een omzet van 307 miljoen eindigden we net onder 2021. Toch hebben we een klein positief resultaat weten te boeken en daar zijn we trots op!

Ons succes meten we niet alleen af aan ons resultaat, maar veel meer aan onze missie: duurzame groei. Gelukkig is er op dit vlak veel moois te melden, zowel als het gaat om onze mensen en relaties als om onze duurzaamheidsthema’s. In het jaarverslag staan we stil bij hoogtepunten zoals onze start met robotisering, onze nieuwe klant Oh’Green, de opening van onze hub in de UK en de familiedag waarop we 140 jaar Royal Lemkes vierden. Afgelopen jaar hebben onze collega’s en relaties keihard gewerkt, daar zijn we hen ontzettend dankbaar voor.

Dit jaarverslag heeft als thema Fit for the Future. Het is belangrijk om in te spelen op kansrijke trends en daar investeren we de laatste jaren enorm 2023 is wederom een jaar met de nodige onzekerheden, maar met elkaar kunnen we heel veel aan. Daarom zien we de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

Lees ons jaarverslag hier:
https://onlinetouch.nl/royallemkes/jaarverslag-2022

Veel leesplezier!