We leveren onze klanten precies wat ze nodig hebben

HET GEHELE PROCES VAN ORDER TOT WINKEL

1. Sourcing & Advies

Elk van onze klanten heeft een eigen klantteam dat de specifieke wensen en -eisen vertaalt naar een aantrekkelijk aanbod. Met hart en ziel en innovatieve oplossingen. Samen ontwikkelen we maatwerk: schappen- en actieplannen, duurzame concepten en merken. Dat doen we op basis van data-analyses, wetgeving, de laatste consumententrends en met oog voor de doelgroep, zodat onze klanten hun klanten blijven verrassen.

Meer dan twintig productspecialisten die echt alles van planten weten werken nauw samen met de beste kwekers en veredelaars ter wereld. Hierdoor kunnen we altijd de perfecte plant vinden of laten opkweken. Zo zorgen we voor een kwalitatief en onderscheidend assortiment. Beschikbaar op het juiste moment, met een minimale derving en een optimaal resultaat.

100 MILJOEN PLANTEN NAAR 2500 WINKELS IN 34 LANDEN

2. Operations & Supply Chain

Planten zijn niet gemaakt om te vervoeren. Iedere plant is net even anders en allemaal hebben ze zorg en aandacht nodig. Het vraagt specifieke kennis en vaardigheden om ze van de kweker vers in het schap te krijgen. Daar zijn we sterk in.

Van de beste kwekers en leveranciers tot de betrouwbaarste transporteurs die de strengste retailvoorwaarden weten waar te maken: samen slagen we er steeds weer in de supplychain verder te optimaliseren. Efficiënter, betrouwbaarder en duurzamer. Daarvoor passen we Lean-methodieken toe en ook het gebruik van data en digitale middelen is zo vanzelfsprekend, dat je ons haast een technologiebedrijf zou kunnen noemen.

Aanvullende diensten

3. Voor elke retailer een eigen maatwerkpakket

Data & Digital

Aan de hand van data verschaffen we inzichten die zakelijk vaak bijzonder interessant zijn. Deze bron van informatie maakt het bovendien mogelijk om processen voortdurend te optimaliseren.

Trade Marketing

Een onderscheidend plantenschap wordt steeds belangrijker voor onze klanten. Onze experts vertalen trends en consumentenwensen naar prachtige winkelpresentaties, concepten en merken.

E-fulfilment

Met moderne e-fulfilmentoplossingen ondersteunen wij onze klanten om online te groeien en succesvol te blijven.

Supply Chain Services

Met op maat gemaakte diensten zorgen wij voor een optimale supplychain met aandacht voor zowel kwaliteit als snelheid.

Sustainability & Compliance

Wij ondersteunen onze klanten bij het verduurzamen van hun bedrijfsvoering en producten. Naast het bewaken van kwaliteitsbeleid zien we toe op gedegen controles in de gehele keten.

Finance

Doordat Royal Lemkes een financieel gezond bedrijf is, kunnen wij onze klanten een financieringsvorm aanbieden die aansluit bij hun wensen.

CUSTOMER INTIMACY, OPERATIONAL EXCELLENCE

Aandacht en perfectie

Bij ons staan klantwensen écht centraal

Wij werken met aangewezen klantteams waarin meerdere disciplines samenkomen om klantbehoeften te vertalen naar een passend en onderscheidend aanbod. Dit noemen we Customer Intimacy. We streven hierbij altijd naar Operational Excellence en willen het iedere dag weer een beetje beter doen. Door onze schaalgrootte zijn wij in staat om onze planten tegen de laagst mogelijke kosten te leveren in niet minder dan 36 landen verspreid door heel Europa.

Wij zijn er trots op dat we werken voor: