Edelman Green

Edelman Green

Edelman Green is dé specialist in het beleveren van kwalitatief hoogwaardige planten (indoor/outdoor) aan Europese supermarkten. Onze expertise is gericht op full service – en discount supermarkten. Door onze intensieve samenwerking met professionele kwekers, selecteren wij het assortiment dat past bij de wensen, specificaties en identiteit van onze klanten.

Edelman Green is een echt familiebedrijf, opgericht door de familie K. Edelman in 1898. De eeuw die daarop volgde kenmerkten we ons door pionierschap, doorzettingsvermogen en vakmanschap. Zo groeiden we uit tot een vooraanstaande im- en exporteur van niet alleen potplanten, maar ook decoratie-/ interieurartikelen. In 1992 werd het bedrijf verkocht aan een beursgenoteerde multinational. Vanaf 2000 zijn de exportactiviteiten van potplanten echter weer in de handen van een familiebedrijf en is de voortgang onder de naam Edelman Green gewaarborgd.

Sinds 2007 is Edelman Green een geïntegreerd dochterbedrijf van Royal Lemkes. Hierdoor maken we volledig gebruik van de kennis en schaalvoordelen van Royal Lemkes. Wilt u meer weten over ons moederbedrijf Royal Lemkes?
Klik dan hier.