Maak kennis met onze bedrijfscultuur

Wij geloven in onze mensen

Mensen maken het verschil. Onze ruim 275 medewerkers van 24 nationaliteiten krijgen daarom de aandacht die ze verdienen en die ze nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen. Dat doen we met onze eigen Plantify Academy, maar ook door middel van onze bedrijfscultuur. We zijn een familiebedrijf en die sfeer en cultuur, met vertrouwen en respect als basis, koesteren we.

We zijn er dan ook ontzettend trots op dat we behoren tot de SUB40, de top 40 van ‘woest aantrekkelijke ondernemingen in de tuinbouwsector’. We zijn bovendien uitverkozen tot Beste Werkgever 2019-2020 met de hoogste ranking van 3 sterren.

Iedere dag zetten we ons in voor duurzame groei.

Onze hr-strategie

Wij geloven dat de bedrijfscultuur in grote mate bijdraagt aan het succes van een bedrijf. Onze hr-strategie vormt daar een belangrijk onderdeel van. We kiezen voor een duurzaam ontwikkelingsbeleid met veel aandacht voor persoonlijke groei, vitaliteit en diversiteit.

Onze vijf kernwaarden zijn: verbinding, betrouwbaarheid, persoonlijk leiderschap, klantbetrokkenheid en vakmanschap. We sturen actief op deze kernwaarden en dragen ze uit bij alles wat we doen.

Aantal vacatures
3
Bekijk vacatures

Korte lijnen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling; de groeiambitie spat ervan af en dat geeft veel positieve energie. Kantoor en werkplekken zijn top!

Danielle de Koning
Procesmanager

Persoonlijke groei

Iedereen heeft zijn eigen talenten, ambities en doelen

Bij ons krijg je volop mogelijkheden om zelf sturing te geven aan je loopbaan. Dat niet alleen, we doen er ook alles aan om je daarin te ondersteunen. Met aandacht voor wie je bent, wat je doet en wat je kan. We hebben daarvoor de Plantify Academy: opleidingen waarmee jij jezelf blijft ontwikkelen op het gebied van leiderschap, vakinhoudelijke kennis, of met een cursus op maat.

Er is een ontwikkelingsprogramma voor jonge talenten. En als je na een paar jaar ander werk wilt doen, kan dat ook. Niet alleen als je wilt doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden, maar ook als je iets anders wilt doen op een vergelijkbaar niveau. Ons uitgangspunt is: als jij groeit en bloeit, doen wij dat ook!

Bekijk hier de video over hoe wij samen groeien:

Vitaliteit

Samen werken aan vitaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vitaal en fit zijn. Zowel fysiek als mentaal. Onze medewerkers krijgen toegang tot GoodHabitz om online trainingen te volgen over onder andere mindset, timemanagement, stress, lean en doelgericht werken. Vanuit HR en Plantify Activities worden er verschillende welzijnsinitiatieven aangeboden. Een keer in de drie jaar vindt er een preventief medisch onderzoek plaats (PMO) waar alle collega’s aan mogen deelnemen. Hiermee willen we zorgen voor veerkracht. Nu en in de toekomst. Daarnaast kunnen onze medewerkers genieten van een gezonde lunch. Op woensdag is deze lunch vegetarisch.

Diversiteit

Verschillen maken ons bedrijf mooier

Of het nu gaat om gender, leeftijd, ervaring, nationaliteit of karakter: verschillen maken onze organisatie kleurrijker, mooier en succesvoller. We tellen meer dan vijftien nationaliteiten en vormen een levendige mix van jong talent en jarenlange ervaring.

Daarnaast zetten we actief mensen uit sociale werkplaatsen in om hiermee iedereen de kans te geven om een verschil te maken. Ook hebben de meeste van onze medewerkers een ‘kleurenprofiel-analyse’ gemaakt en deze besproken tijdens teamcoachsessies. In ons familiebedrijf is iedereen zichzelf en komen we samen verder.

Royal Lemkes
met cijfers

  • Aantal mannen
    134
  • Aantal vrouwen
    133
  • Ziekteverzuim %
    4.85

Ons kantoor

Duurzaam, groen en gezellig

Zodra je ons duurzame kantoor binnenstapt, ervaar je het groene gevoel: planten aan de wanden, een echt vintage plantenkas als vergaderruimte, groene stijlkamers die de laatste trends tonen en een eigen Creation Lab waar we werken aan creatieve concepten voor onze klanten.

Ons pand is uitgerust met vierduizend zonnepanelen, ledverlichting en warmtepompen. De zonnepanelen wekken genoeg energie op om energieneutraal te werken.

De bedrijfslunch wordt steeds gevarieerder en gezonder. ‘Meatless
Monday’ is ingevoerd en
we kopen lokale seizoensproducten, zoals
peren en appels van een boomkwekerij
in de buurt.

Yolanda Moor
Gastvrouw