Coming Soon – Green Trend Report #3

De toekomst daagt ons elke dag meer uit. Binnen bestaande trends ontvouwen zich verschillende scenario’s. De zekerheden van gisteren zijn de open vragen van vandaag en de uitdagingen van morgen. In toenemende mate wordt er een beroep gedaan op ons improvisatietalent en aanpassingsvermogen.

Waar liggen de kansen voor onze mooie groene branche? En hoe benutten we die op een zinvolle en verantwoorde manier?

Floramedia, Royal Lemkes en elho

Drie toonaangevende partners uit de groene sector buigen zich in het Green Trend Report 2022-2023 over dit vraagstuk. De elho group, Floramedia en Royal Lemkes onderzoeken samen hoe verduurzaming en het herijken van onze connectie met de natuur ons op persoonlijk en collectief niveau verder kunnen brengen.

Rethinking the future

Rethinking the future is de rode draad die door dit onderzoek loopt. Met de trends en ideeën die de elho group, Floramedia en Royal Lemkes beschrijven, hopen zij niets minder dan een groene revolutie aan te wakkeren. Een nieuwe manier van denken, met alle concepten en innovaties die daarbij horen.

Dit prachtig vormgegeven boek biedt daarmee inspiratie voor iedereen in de groene sector: van kwekers tot veredelaars en retailers.

De lanceringsdatum van het Green Trend Report 2022-2023 wordt binnenkort bekendgemaakt. Mis het niet.