22 juni  •

Directeur voor 1 dag? Meld je aan!

Benieuwd hoe het is om een topbedrijf te runnen?

Dit is je kans! Als directeur voor 1 dag ben jij één dag in charge van Royal Lemkes. Je gaat meelopen met Michiel de Haan, managing director van Royal Lemkes en je ontdekt hoe zijn werk eruit ziet. Je krijgt ook een bedrijfsvraagstuk voorgelegd, waar jij jouw onbevangen advies over mag geven! Je speelt daarmee een belangrijke rol en draagt bij aan het toekomstig beleid Royal Lemkes.

Wat doet Royal Lemkes?

Royal Lemkes is een familiebedrijf van bijna 140 jaar oud met een groen hart en een mooie missie: met planten een fijn leven, een vitale business en een mooiere wereld creëren. Samen met onze partners en meer dan 300 collega’s bedienen we grote retailers zoals IKEA, OBI, Kingfisher, ALDI, Jumbo en Praxis. Als hun plantenservicepartner leveren we alle planten, met de hoogste kwaliteit en tegen de laagste kosten, door heel Europa.

SUB40
Heb je weleens gehoord van de SUB40, de top 40 van ‘woest aantrekkelijke ondernemingen in de tuinbouwsector’? Daar zitten we bij. We zijn bovendien uitverkozen tot Beste Werkgever met de hoogste ranking van 3 sterren.

Wat brengt deelname aan 1 dag jou?

  • Een life-long experience bij een bedrijf met een groene missie.
  • Een mooie toevoeging op je cv: jij bent één van de geselecteerden.
  • De kans om jouw ideeën op bepaald gebied in de Horti-sector te geven en daarmee mee te helpen aan toekomstig beleid.
  • Je leert de 2de economie van Nederland, de Food & Flower industry, van binnen en buiten kennen.

Wanneer?

De dagen dat er meegelopen kan worden zijn verspreid in de week van 15 tot en met 19 november 2021.

Aanmelden?

Aanmelden kan via  www.hortiheroes.com/directeurvoor1dag

Wat is Directeur voor één dag?

Directeur voor één dag biedt 15 Topstudenten (3de en 4de jaars hbo) de mogelijkheid om een dag mee te lopen met een directeur in de Food & Flower sector. En te werken aan een adviesopdracht voor de directie. Huidige en future leaders worden op deze manier met elkaar in contact gebracht.

De organisatie is in handen van HortiHeroes.