21 april  •

Jaarverslag 2020

2020…een ongekend bewogen jaar. Een jaar waarin het coronavirus domineerde en een enorme impact had en heeft op het leven van ons allemaal. We moesten ineens vanuit huis werken of met strenge coronaregels in de hal en op de kantoren. Toch zijn we dicht bij elkaar, dicht bij onze klanten, dicht bij onze leveranciers en dicht bij Royal Lemkes gebleven. Die betrokkenheid is onze rode draad en daar mogen we heel trots op zijn. Jullie lieten je niet uit het veld slaan en bleven wendbaar, en dit is nog steeds het geval. Bedankt voor jullie enorme inzet en flexibiliteit!

Met bescheiden trots blikken we dan ook terug op dat wat allemaal wél gelukt is. Zoals het opzetten van een HUB in de UK, het verwelkomen van twee nieuwe klanten en 90 nieuwe collega’s, het volgen van 292 cursussen, gekozen tot Beste Werkgever in de categorie retail/handel en de oprichting van Plantify Partners Europe.

Ook in 2021 speelt het coronavirus een grote rol. Toch kijken we vol vertrouwen naar het huidige jaar en de jaren erna, want bij Royal Lemkes richten we ons op de lange termijn. Daarom is het thema van dit jaarverslag ‘Next Generation’ en staan onze eigen (klein)kinderen in de schijnwerpers: onze grootste bron van liefde en inspiratie. Voor hen proberen we ons bedrijf en de keten van kweker tot consument steeds verder te verduurzamen.

Bladerbare PDF’s

Nederlandse versie: https://onlinetouch.nl/royallemkes/jaarverslag-2020
Engelse versie: https://onlinetouch.nl/royallemkes/annual-report-2020
Franse versie: https://onlinetouch.nl/royallemkes/rapport-annuel-2020
Duitse versie: https://onlinetouch.nl/royallemkes/geschaeftsbericht-2020