18 mei  •

Jaarverslag 2019

Tijdens het schrijven van het jaarverslag brak de coronacrisis uit. Dit heeft een enorme impact op de samenleving, op onze retailpartners, op onze leveranciers en op Royal Lemkes. In dat licht hebben we het jaarverslag voor 2019 beperkt in omvang en thematiek, en brengen we het jaarverslag alleen digitaal uit.

We zijn ervan overtuigd dat we weliswaar een financieel slecht 2020 gaan hebben, maar ook dat we sterker uit de crisis zullen komen. En vol door kunnen gaan met onze missie van duurzame groei: van onze mensen, van onze relaties, van onze business en van de wereld waarin we opereren.

Omdat we onszelf graag verantwoorden vindt u in dit jaarverslag onze voortgang op deze vier elementen van duurzame groei. Want we zijn heel trots op onze voortgang in 2019, met onder andere de bekroning als Beste Werkgever van Nederland en het binnenhalen van prachtige nieuwe klanten zoals Jumbo Supermarkten, Bricot Depot, Castorama en Praxis Tuin. 

Nog meer dan ooit zijn we ervan overtuigd dat we het samen moeten doen. Vandaar de Together achter onze pay-off: Let’s plantify the future. De coronatijd heeft ons bevestigd wat een geweldige werknemers, leveranciers en klanten we hebben. Daarom kijken we met vertrouwen naar de toekomst.

Bladerbare PDFs
NL: https://onlinetouch.nl/royallemkes/jaarverslag-2019
EN: https://onlinetouch.nl/royallemkes/annual-report-2019