19 december  •

ROYAL LEMKES ONDERSTEUNT EIGEN INITIATIEVEN COLLEGA’S MET MOOIE GIFT

Royal Lemkes heeft opnieuw haar groei op een bijzondere manier gedeeld. We vinden het samen met onze mensen onze plicht om bij te dragen aan een mooiere en groenere wereld. Dit doen wij jaarlijks door initiatieven te steunen die wij een warm hart toedragen. Vanuit de kerstgedachte mochten medewerkers van Royal Lemkes aangeven welke goede doelen een extra steuntje in de rug verdienen.

Wij zijn trots dat met zoveel enthousiasme goede doelen zijn aangedragen; met achter elk goed doel een persoonlijk verhaal. We zijn elk jaar weer verrast dat onze collega’s zo betrokken zijn bij hun eigen leefomgeving. De cheques zijn donderdag 19 december uitgereikt aan de medewerkers tijdens het jaarlijkse kerstontbijt.

De volgende maatschappelijke initiatieven ontvangen binnenkort onze bijdrage: Bikes for Africa/Tjeko.nl, Crohn en Colitus Ulserosa Vereniging Nederland, Stichting Roemeense Kinderhulp – Tinkerbell, Stichting Kruispunt India, Compassion, Toneelgroep Markant, Stichting Pallieter, Stichting Ambulancewens, School Gambia, Stichting Vrienden Manege Craeyenburg. Stuk voor stuk initiatieven waarmee we met elkaar de wereld een beetje beter maken of voorkomen dat iemand buiten de maatschappij belandt.

“Royal Lemkes heeft maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij willen, waar mogelijk, een bijdrage leveren aan een mooiere en groenere wereld. We zijn trots dat we deze mooie bedragen mogen overhandigen aan deze zorgvuldige geselecteerde goede doelen. Want samen maken we het verschil.” Aldus Cees van der Meij (DGA Royal Lemkes).