15 juli  •

Beste werkgever 2019/2020

Wij zijn door onze medewerkers beloond met het Beste Werkgevers keurmerk. Daar zijn we super trots op! Waarom? Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. We hebben hiermee maar liefst drie sterren verdiend, het hoogst haalbare! We behoren hiermee tot de top van de branche in handel.

Bevlogen en Betrokken Medewerkers

Dat zegt iets over de cultuur bij Royal Lemkes. Organisaties met het Beste Werkgevers Keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Dat betekent goed voor je medewerkers zorgen en ze helpen om hun kwaliteiten te ontwikkelen. Het resultaat? Tevreden, bevlogen én betrokken medewerkers.

Waarom is zo’n onderzoek belangrijk?

Royal Lemkes gelooft dat de bedrijfscultuur bijdraagt aan het succes van een bedrijf. We kiezen voor een duurzaam ontwikkelingsbeleid met veel aandacht voor persoonlijke groei, vitaliteit en diversiteit. Met dit onderzoek krijgen we inzicht in belangrijke thema’s voor medewerkers en Royal Lemkes als werkgever. De Beste Werkgevers Score is onder andere gebaseerd op deze elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. 

Trotse (anonieme) quotes uit het onderzoek

“We lopen voorop in de branche op veel onderdelen. En dat kan je alleen bereiken met een duidelijke visie. Samenwerken is essentieel om voorop te blijven lopen.”

Bij Royal Lemkes werken gepassioneerde werknemers, dit helpt bij het verbeteren van het proces, collega’s zijn behulpzaam. Er is energie.”

“Royal Lemkes heeft ambitie en innovatie en draagt bij aan een heel mooi doel: om de wereld een beetje mooier te maken. Ik ben trots dat ik hier ook aan bij mag dragen.

Ook werken bij Royal Lemkes? Bekijk hier onze vacatures.

Over het Beste Werkgevers keurmerk

Beste Werkgevers is 16 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.