11 juni  •

KWEKERS TROTS: BESTE PLANTEN EXCLUSIEF BIJ ALDI

In 2019 zijn de ‘Kwekers Trots’-planten exclusief verkrijgbaar bij Aldi . De mooiste planten rechtstreeks van de beste kwekers, geleverd door Royal Lemkes. De planten zijn stuk voor stuk duurzaam gekweekt. Elke week is er een nieuw assortiment. Natuurlijk met een betaalbare Aldi-prijs.

De planten van Kwekers Trots zijn gekweekt door vakmensen met passie voor het ambacht. De planten komen direct van de kweker en zijn dus altijd vers en frisgroen. Ook hebben ze kwaliteitsnorm A1: het hoogste kwaliteitslabel in de sierteelt.

Kwekers Trots-planten hebben elk een eigen persoon­lijkheid, herkenbaar aan de steker in de pot. Er zijn vier types: Zuiver Figuur, Snelle jongen, Goede Bloeier en Simpel Type. Op deze manier kan de klant goed kiezen waar hij naar op zoek is. Meer weten over de kwekers en planten? Ga naar de website www.kwekerstrots.nl of volg kwekerstrots op Instagram.

“De consumenten van ALDI zijn erg tevreden met onze plantaanbiedingen: uitstekende producten tegen de bekende ALDI-prijzen. Dit is het resultaat van jarenlange consequente samenwerking met onze kwekers en Royal Lemkes. Vorig jaar hebben we ons 25-jarig partnership met elkaar gevierd, trots maar bescheiden. Trots zijn we ook op het merk dat we recent samen met Royal Lemkes hebben gelanceerd: Kwekers Trots. Voor onze ALDI-consumenten een waarborg voor goede en duurzame planten waar je blij van wordt.”

Jan Heijstek
Manager Buying ALDI Nederland